Detalii cos

Nici un produs

Cost livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plateste

Producatori

Ulei de macadamia BIO, virgin, x100ml

Uleiul de macadamia este plăcut de orice piele, are o textură uşoară, este nutritiv şi acţionează pentru refacerea integrităţii cutanate.

Detalii


14,90 lei

Z140

Disponibilitate : in curs de aprovizionare


ADAUGA LA WISHLIST

Puteti plasa o comanda si pentru produsele care nu sunt pe stoc, acestea urmand sa fie aduse pentru comanda in 24-72 ore. Pentru aceste produse, beneficiati de un discount suplimentar de 5%, care se va regasi pe factura finala.

 

Ulei de macadamia BIO, virgin, x100ml



Uleiul de macadamia este plăcut de orice piele, are o textură uşoară, este nutritiv şi acţionează pentru refacerea integrităţii cutanate. Recunoscut pentru ameliorarea vergeturilor, a cicatricilor şi restructurarea pielii degradate. Penetrant, se absoarbe bine, nu lasă urme grase.

 

Copacul de Macadamia este nativ în Australia şi insula Madagascar, acum este cultivat şi în Indonezia, Hawaii, Noua Zeelandă. Nucile au o aromă desebită şi sunt consumate ca atare sau sunt incluse în diverse preparate culinare.

Uleiul extras din nucile de macadamia are un profil interesant de acizi graşi esenţiali, este o bogată sursă de acid palmitoleic, astfel ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii pielii. Este un ulei cu o absorbţie rapidă, prezintă similitudini cu sebumul uman şi este util pentru vindecarea leziunilor uşoare, a zgârieturilor şi a diverselor iritaţii. Este un ulei blând, hrănitor, calmant şi un bun protector celular.

 

Metoda de obţinere: prin presarea la rece a nucilor de macadamia

Zona geografică de provenienţă: Australia/Kenya

 

Proprietăţi - ulei de macadamia

  • bine absorbit de piele, penetrant, nu lasă urme grase
  • contribuie la buna funcţionare a barierei hidrolipidice a pielii
  • reduce mâncărimile, roşeaţa, iritaţiile
  • contribuie la regenerarea ţesuturilor
  • catifelant, conferă fineţe pielii
  • protector capilar şi cutanat
  • restructurant
  • hrănitor, emolient
  • circulator, tonifiant limfatic

 

Recomandări în cosmetică

  • potrivit pentru orice tip de piele, în special tenurile mixte, grase
  • pielea îmbătrânită, ridată
  • ten uscat, deshidratat
  • atenuarea cicatricilor
  • vergeturi preventiv
  • cuperoză şi probleme circulatorii
  • piele iritată, crăpată, aspră
  • piele fragilă, agresată, sensibilă
  • ca bază pentru masaje
  • în preparate pentru plajă
  • protecţia părului faţă de factorii de mediu
  • menţinerea culorii părului