Detalii cos

Nici un produs

Cost livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plateste

Producatori

Transpiblock roll-on impotriva transpiratiei excesive x 50ml

Cu o singura aplicare asigura protectie 3-5 zile, perioada de timp in care nu este necesara utilizarea concomitenta a unui alt antiperspirant.

Detalii


33,00 lei

Z134

Disponibilitate : in curs de aprovizionare


ADAUGA LA WISHLIST

Puteti plasa o comanda si pentru produsele care nu sunt pe stoc, acestea urmand sa fie aduse pentru comanda in 24-72 ore. Pentru aceste produse, beneficiati de un discount suplimentar de 5%, care se va regasi pe factura finala.

Transpiblock roll-on impotriva transpiratiei excesive x 50ml

 

Transpiblock® funcţioneazӑ eficient datoritӑ formulei pe bazӑ de alcool şi clorurӑ de aluminiu, care reacţioneazӑ cu apa din glanda sudoriparӑ formând un dop care opreste producerea sudoraţiei, urmând ca dopul sӑ se dizolve în mod natural dupӑ câteva zile.

 

Utilizare:

Transpiblock se aplica seara pe pielea curata si uscata.

Se asteapta pana axila este din nou uscata.

Dimineata,pielea se spala cu apa si sapun,nefiind necesara reaplicarea produsului.

În prima sӑptӑmânӑ de folosire se recomandӑ utilizarea Transpiblock® o datӑ la 2 zile, iar din a doua sӑptӑmânӑ se va aplica o datӑ la 3 zile .


Compozitie: Alcohol Denat,Aluminum Chlorhydrate,Aqua,PEG-7 Glyceryl Cocoate,Propylene Glycol,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer.

 

Clorura de aluminiu – mitul privind cancerul la sân

-Nu exista nicio dovadӑ stiinţificӑ care sӑ susţinӑ acest mit.

-Societatea Americanӑ de Cancer nu are cunoştinţӑ de niciun studiu epidemiologic important care sӑ asocieze riscul cancerului la sân şi utilizarea de antiperspirante.

-Dimpotrivӑ, un studiu epidemiologic bazat pe acest subiect, publicat în 2002, a comparat 813 femei bolnave de cancer la sân şi 793 de femei sӑnӑtoase fӑrӑ a identifica vreo relaţie între cancerul la sân şi folosirea de antiperspirante pe bazӑ de clorurӑ de aluminiu.