Detalii cos

Nici un produs

Cost livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plateste

Producatori

 

DERMOANALIZĂ

Special pentru pielea ta!

 

Pielea este cel mai mare organ al corpului uman..

În cadrul Farmaciei Atena, preţuim sănătatea pielii la fel de mult ca a oricărui alt organ. De aceea, vă punem la dispoziţie servicii de consiliere, testare, şi urmărire a evoluţiei parametrilor pielii, astfel încât tenul Dvs. să se bucure  în permanenţa de sănătatea şi strălucirea pe care le merită!


Pentru a vă imbunatăţi considerabil aspectul şi senzaţia pieii, este nevoie de o cunoaştere cât mai în amănunt a nevoilor tenului şi  folosirii corecte a produselor de îngrijire.


Nimic mai simplu! Completaţi Fişa de Dermoanaliză disponibilă aici si si trimiteti-o la adresa de e-mail office@farmacia-atena.ro . Unul dintre specialistii nostri în domeniul Dermoanalizei, va efectua o evaluare a pielii Dvs. pe baza fişei pe care aţi completat-o, şi vă va trimite analiza completă a tipului de ten, personalizată,  cu descriere, îngrijirea corectă , şi ce produse aţi putea folosi.


Analiza o veţi primi prin mail, în termen de 7 zile de la completare. Ne rezervăm aceasta marjă de timp pentru a fi siguri ca fiecare fisă va fi tratată cu atenţia şi profesionalismul necesare pentru ca Dvs. să beneficiaţi de cele mai bune rezultate.

 

Noi nu colaborăm în mod exclusiv şi nu avem contracte cu anumite firme producătoare de cosmetice. Recomandările sunt făcute doar pe baza fişei şi preferinţelor Dvs., astfel încât să vi se potrivească.

Nu aveţi nici o obligaţie de a cumpăra produsele recomandate din farmacia noastră. Totuşi, dacă alegeţi să achiziţionaţi produsele de la noi, beneficiaţi  de un discount suplimentar, în funcţie de pachetul pe care il doriţi. Pentru mai multe detalii, daţi click aici.

 

 

Pentru clientii nostri din Timisoara:

DERMOANALIZORUL – completarea ideală la fisa de dermoanaliza.

Informaţii despre ce este un Dermoanalizor şi cum vă puteţi bucura de posibilităţile oferite de acesta, găsiti aici.

Sedinţele de consiliere şi testare cu Dermoanalizorul au loc în cadrul Farmaciei noastre (Calea Dorobanţilor, Nr. 20), pe baza de programare telefonică la numarul: 0256/225122.

 

 

Pachete şi discount-uri pentru o piele de invidiat!

1.  La achiziţionarea unui singur produs, oricare, dintre cele recomandate, discount-ul suplimentar este de 3%.

2.  La achiziţionarea cel putin a setului de îngrijire de bază (Demachiant/Gel de curăţare + Loţiune tonică + Cremă) discount-ul suplimentar este de 7%.

3. La achiziţionarea pachetului de îngrijire „Silver” (Pachetul de bază + Exfoliant + Mască), discount-ul suplimentar este de 8%.

4.  La achiziţionarea pachetului de îngrijire „Gold” (Pachetul de bază + Cremă de noapte + Exfoliant + Mască + Ser) beneficiaţi de 10% discount  şi un cadou din partea noastră.

* Pentru a beneficia de discount, la sumarul cosului de cumparaturi, în căsuţa „Cupoane”, introduceţi codul corespunzător pe care îl veţi primi impreună cu Analiza Dvs. personalizată.