Detalii cos

Nici un produs

Cost livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plateste

Producatori

Natural Potent - pentru cresterea performantelor sexuale x 6 fiole

Utilizate pentru cresterea potentei, performatelor sexuale, etc.

Detalii


102,00 lei

D560

Disponibilitate : in curs de aprovizionare


ADAUGA LA WISHLIST

Puteti plasa o comanda si pentru produsele care nu sunt pe stoc, acestea urmand sa fie aduse pentru comanda in 24-72 ore. Pentru aceste produse, beneficiati de un discount suplimentar de 5%, care se va regasi pe factura finala.

Natural potent - TianLi, pentru cresterea performantelor sexuale, 6 fiole

 

Tian Li a fost folosita initial la curtea inperiala a Chinei si are functia de a intari spiritul, tonificand trupul si revigorand rapid impulsul sexual.

Efectul a fost dovedit de institutiile de cercetare autorizate chinezesti. Solutia fabricata dupa aceasta reteta este un produs ideal si efectiv special pentru inbunatatirea starii generale si are ca scop obtinerea controlului asupra energiei sexuale pentru realizarea continentei sexuale, tehnica tinuta secreta mai bine de 5 000 de ani.

 

Mod de folosire: se bea o sticluta de 10 ml sau chiar mai putin cu 30-45 de minute inaintea fuziunii amoroase, urmarind controlul ejacularii, durata fuziunii amoroase poate ajunge la mai multe ore in care nu se ejaculeaza deloc, dupa cca. 40-50 de minute impulsul ejacularii nu mai este prezent aparand in schimb starii de placere si orgasme lipsite de ejaculare.

Solutia este facuta, din ierburi salbatice proaspete, dupa un proces stiintific de tratare, pregatire si extagere. Aproape zece mii de persoane care au testat solutia au cofirmat efectul ei minunat inpotriva oboselii si revigorarea rapida a inpusului sexual. Este considerata de toti cei care au folosit-o cel mai bun produs in acest sens.

 

Indicatii: Cresterea potentei, performatelor sexuale, ejaculare precoce se mai foloseste in ameliorarea starilor de oboseala, slabiciune, tiuit in urechi, insomnii, incaruntire prematura.

 

Recomandare:

O fiola pe zi pentru intretinerea sanatatii, in acest sens se recomanda o cura de 16 zile. Suspendarea ejacularii pe perioade lungi de timp sau definitiv, aduce o sanatate de fier, virilitate mult marita, apetitul sexual este in permanenta la cote maxime, vitalitate, imunitate crescuta , autovindecare.