Detalii cos

Nici un produs

Cost livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plateste

Producatori

Lipgloss Volume & Color 51 baby DOLOMIA

Tratament cosmetic inovativ si eficient. Micro-sferele de Acid hialuronic (sfere brevetate deshidratate de acid hialuronic) penetreaza cutele buzelor de unde absorb umiditatea naturala. 

Detalii


28,00 lei

35,00 lei

(preţ redus cu 20 %)

D084

Disponibilitate : in curs de aprovizionare


ADAUGA LA WISHLIST

Puteti plasa o comanda si pentru produsele care nu sunt pe stoc, acestea urmand sa fie aduse pentru comanda in 24-72 ore. Pentru aceste produse, beneficiati de un discount suplimentar de 5%, care se va regasi pe factura finala.

Luciu de Buze Volume & Color Lipgloss DOLOMIA

Detalii

Tratament cosmetic inovativ si eficient. Micro-sferele de Acid hialuronic (sfere brevetate deshidratate de acid hialuronic) penetreaza cutele buzelor de unde absorb umiditatea naturala. Rehidratându-se si dilatându-se, sferele ajuta la netezirea cutanata, reumplând imperfectiunile superficiale si îmbunatatind volumul buzelor. Buzele vor parea voluminoase în mod natural, netezite si definite.

·  Culoare luminoasa si uniforma
·  Se aplica ca un ruj, straluceste ca un luciu
·  Nu se lipeste, tinuta îndelungata
·  Testat pentru glutine

UTILIZARE SI SFATURI
Trebuie utilizatã ca un “unt de cacao”, în mãsura în care hidrateazã oferind buzelor un aspect colorat si strãlucitor. În ciuda faptului cã se prezintã sub formã de ruj, nu necesitã utilizarea creioanelor de buze.

Nuantele disponibile le puteti vedea in a doua poza de prezentare!

 

Nuanta poate depinde de calitatea monitorului.