Detalii cos

Nici un produs

Cost livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plateste

Producatori

Cartilaj de Rechin Walmark x 100 capsule

Ajută la menţinerea cartilajului articulaţiilor umane în bune condiţii şi suprimă reacţia inflamatorie a organismului. Ajută, de asemenea, la prevenirea modificărilor degenerative şi la orpirea neoformaţiei nedorite de vase sanguine, care alimentează celulele canceroase şi are o influenţă pozitivă asupra sistemului imunitar al organismului.

Detalii


78,95 lei

A718

Disponibilitate : Momentan nu este in stoc. Va fi disponibil pentru livrare in 24-72h.


ADAUGA LA WISHLIST

Puteti plasa o comanda si pentru produsele care nu sunt pe stoc, acestea urmand sa fie aduse pentru comanda in 24-72 ore. Pentru aceste produse, beneficiati de un discount suplimentar de 5%, care se va regasi pe factura finala.

Cartilaj de Rechin Walmark x 100 capsule

Indicatii
Cartilajul de rechin conţine 740 mg de substanţă activă în fiecare capsulă. Este o sursă naturală de proteine şi carbohidraţi, conţine mineralele necesare (este o sursă bogată în calciu şi fosfor şi de aceea este recomandat în special femeilor după menopauză). Ajută la menţinerea cartilajului articulaţiilor umane în bune condiţii şi suprimă reacţia inflamatorie a organismului. Ajută, de asemenea, la prevenirea modificărilor degenerative şi la orpirea neoformaţiei nedorite de vase sanguine, care alimentează celulele canceroase şi are o influenţă pozitivă asupra sistemului imunitar al organismului.

 

Compozitie si mod de prezentare
Fiecare capsulă conţine:
Cartilaj de rechin 740 mg

Flacon cu 100 capsule.

 

Contraindicatii
Conform actualelor cunoştinţe medicale, preparatul nu are nici un fel de efecte nedorite şi contraindicaţii .

 

Mod de Administrare
4 capsule zilnic înaintea meselor.